top of page
Foto Peter Burger

Peter Burger

Peter Burger is geboren en getogen in het dorp Waddinxveen. Al vroeg kreeg hij de liefde voor muziek, in het bijzonder voor het orgel en koorzang van huis uit mee. Op jonge leeftijd is hij begonnen met orgelles. Diverse leraren gaven hem onderwijs in verschillende soorten muziek. Uiteindelijk heeft Peter bewust gekozen voor de kant van het geestelijke lied om op die manier God te kunnen loven en te aanbidden en zowel voor de koorleden als het publiek een mooie boodschap uit te kunnen dragen.

Op dit moment heeft Peter Burger 5 koren: Chr. Gem. Koor Adonai uit Waddinxveen, Christelijk Regiokoor Adoramus te Hazerswoude, Christelijk Gemengd Koor Immanuël te Katwijk, InterKerkelijk Koor te Nieuwpoort-Langerak en het Christelijk Mannen Ensemble Jubilate uit Zwijndrecht.

Peter begeleidt regelmatig kerkdiensten als organist in diverse gemeentes.Hij is actief in het organiseren van concerten en zet regelmatig nieuwe muziekprojecten neer. Ook heeft Peter al diverse koorreizen georganiseerd naar o.a. Frankrijk, Duitsland, Engeland en Israel.

bottom of page