top of page
Bladmuziek
Wilt u ons sponsoren?

Mannenensemble Jubilate is een kleine maar enthousiaste groep mannen dat graag zingt maar het ook heel graag wil delen met het publiek. Omdat de concerten relatief veel geld kosten, maar ook de aanschaf van de muziekstukken, alsmede het huren van de repetitieruimte zijn wij dringend op zoek naar sponsors.

Als klein koor van maximaal 20 leden dragen we op veel vlakken de lasten van een groot koor. Immers voor zowel een groot als een klein koor blijven enkele kosten gelijk; denkt u hierbij aan huisvesting, honoraria, concerten, website etc. Echter bij een klein koor als Jubilate worden deze lasten door veel minder schouders gedragen. U als sponsor kunt ons daarbij helpen

Wanneer u ons mannenensemble een warm hart toedraagt en u wilt ons steunen, dan kan dat door ons  te sponsoren. We hopen dan dat we met elkaar mooie en inhoudsvolle concerten mogen en kunnen blijven geven.

De sponsormogelijkheden zijn hieronder te vinden in onze webwinkel. Wilt u ons op een andere wijze steunen dan horen wij dat graag en kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Onze sponsorpakketten

CJMKJubilate-©ceesvdwal_16.jpg

Gratis sponsoren via Sponsorkliks!

Vanaf nu is het voor iedereen, die CME Jubilate een warm hart toedraagt, mogelijk om ons GRATIS te sponsoren via SponsorKliks.

Hoe het werkt:

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Deze commissie storten wij op de bankrekening van CME Jubilate. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert CME Jubilate hier direct van! Iedere keer wanneer u iets online wilt kopen klikt u op onderstaande knop.

U wordt doorgestuurd de website van Sponsorkliks en er verschijnt een overzicht van talloze webwinkels, waaronder Bol.com, Booking.com, Coolblue, Zalando, etc. etc. 

Je blijft anoniem!
Noch SponsorKliks, noch CME Jubilate weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor CME Jubilate is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert CME Jubilate niets op.

Alvast bedankt voor uw bijdrage namens bestuur, dirigent en leden van CME Jubilate.

Onze Sponsors

Klimaatservice_edited.jpg
logo.JPG
Kok Hoveniers Logo_2x.png
bottom of page